söndag 29 juni 2008

Dagens: Piffigt i sak men slarvigt utfört

Slappar runt i trädgården i en ostruken gammal jul- och nyårsklänning och med håret i halvdan sidledes knut. Fint egentligen, men eftersom klänningen är lite skrynklig och knuten ganska ostädad (inte såhär), ser det inte ut som nyårsoutfiten direkt. Men så är det ju närmare midsommar också. (Ungefär såhär, fast utan parkasen.)

lördag 28 juni 2008

fredag 27 juni 2008

Till Anna



Det ordnar sig. Allt ordnar sig!

Bästa semestertipset

Just i skarven mellan jobb och semester brukar jag boka in en skön behandling av något slag. Alltså, efter sista arbetsdagen och innan semester riktigt startar, lägger jag mig på någon skönhetsbrits och blir ordentligt knådad och insmord. Det är den bästa avstressningen och inledningen på semestern.
Tidigare har jag gjort min älsklingsansiktsbehandling, men i år har jag bokat Stora Må-brapaketet på Hudoteket. Ser fram emot den 11 juli!

torsdag 26 juni 2008

Spaning: lacksandaler

Imorse såg jag ett par fina svarta lacksandaler från Esprit. 400 kr. Då kan det väl inte vara skinn? När man nog inte kommer att kosta på sig de fantastiska gråa från Acne (eller var det Hope?)

onsdag 25 juni 2008

Triss

Sedan första H&M-katalogen kom i våras har jag funderat på den härliga turkosa kombon med 50-talskänsla - klänning med lite vidd i kjolen och matchande peeptoe-espadrillos. Imorse på tåget såg jag en tjej med de skorna i cerise och bestämde mig för att jag skulle ha dem. (Engla gillar dem också.) I alla tre färgerna! Cerise, turkos och svarta beställde jag. Ibland är det bra att ha storlek 40, fanns kvar i alla färgerna. Och så den tillhörande klänningen i turkos. Hehe.

fredag 6 juni 2008

37+ och leggings!

Randiga dessutom! Snacka bibblo. Men jag trivs i dem* - fick till och med komplimanger (kanske inte specifikt för leggingsen, men för helheten).

* Kanske för att jag är bibblo?

(Samma dag dissar både Polly OCH Linda K, till synes oberoende av varandra, leggings big time. Så kan det vara :-)

Världens största memory

Rösta på sötaste fötterna så att de kommer med i världens största memory! Gå till www.worldslargestmemorygame.com
klicka på View the pairs och sök på shoes. Rösta!

tisdag 3 juni 2008

Skor

För att Annas skor har kommit idag, och för att jag ville visa två av världens fyra sötaste fötter, har jag nu lagt ytterligare en Flickr Badge till höger. Fast det blev lite stökigt att båda är såna där flickriga. Jag kanske gör om den ena vid tillfäle...

måndag 2 juni 2008

Because I'm worth it

En vän och kollega hade en ny blus häromdagen, och det visade sig att det var "because she was worth it". Hon hade nypt i den flera gånger tidigare, men tyckt att den var i lyxigaste laget. Och bestämt sig för att om den planeringsdag hon skulle ansvara för föll väl ut, så skulle hon få den. Bra tänkt! Då blir den både en belöning att se fram emot, och varje gång man har den (eller ser den) funkar den som ego boost.

En månad redan

Idag är det 2 juni och redan en månad sedan vi lade ner och firade. Så fort det går!