tisdag 30 september 2008

Hamam

På torsdag blir det skrubbning bigtime. Hamam-behandling på Lidingö. Najs!

Film här.

måndag 29 september 2008

Sista gången

I dag var nog sista gången i år som jag var barfota i skorna i år. Fast det vara egentligen bara imorse det var lite kallt. Och lite svårt att motivera barnens mössor, vantar och överdragsbyxor.

lördag 27 september 2008

Sverka eller inte sverka, det är frågan

Jag kan inte bestämma mig för om jag ska reklamera min spetstopp från La Redoute, som blev jättenopprig för att inte säga luddig på axlarna efter bara en dags användning. Eller om jag gillar den såpass mycket så att jag helt enkelt ska stå ut. Typiskt i-landsproblem...

fredag 26 september 2008

Kul klänning


Visst är den lite kul, H&M-klänningen som är både kjol och blus. Lite som en utklädningsklänning. Den skulle kunna sitta jättebra - eller jättedåligt. Man vill ju prova. Och eftersom det tar emot ohyggligt att hålla på och returnera postorderköp så klickar jag inte. Om ödet vill träffar jag på den i en butik nån dag...

onsdag 24 september 2008

3 månader kvar

Idag är det den 24e och tre månader kvar till julafton. Dags att börja tänkta på refrängen utstyrseln. Jag vill gärna suga på min. Och jag vill inte så gärna vara röd. Mer isig. Förra året silvergrå. I år vore det fint att låta sig inspireras av Lancômes Holiday-kollektion i midnattsblått och kalla pasteller.
Hm, jag har en "balklänning" från 80-talet i den där blå färgen... måste kanske byta typ av julfirande i så fall... får fundera lite till.

In vain

Idag åkte jag tvärs över och genom hela stan till ett centrum långt bort, med två after-dagis-barn, för att prova ankelbootsen (som genom ett missförstånd var undanlagda endast till igår, men genom ett under ändå fanns kvar). Fast de passade inte, min hålfot nådde inte ner till själva sulan eller hur man ska säga. Jag är dessutom tveksam till att de ens var snygga, det var nåt med lutningen...

torsdag 18 september 2008

Uppdrag Barn

Vattenfall ger 20 kr till Childhood Foundation för varje blogg som länkar till Uppdrag Barn. Gör det du också. Och köp ett armband med.

tisdag 16 september 2008

Dagens träskor

Svarta Hasbeens. Ett par till mig och ett par (Flätad High) till Anna. Utförsäljningen startar idag på Kådstigen 14 i Stureby. (Endast kontanter.)

söndag 14 september 2008

Ingen ordning

Jag hade en bok som hette typ Smärre betongprojekt i trädgården. Men nu är den borta. (Har jag lånat ut den till nån av er?) Och vi som ska ha betongjunta nästa söndag...

torsdag 11 september 2008

IKB


Jag är kär i de här! Kleinblå stövletter med kilklack. Förra hösten var det de här, som var helt ogåbara. Jag undrar hur de blå är, och vad de kostar...

torsdag 4 september 2008

En bra kväll på stan

Strosade Tomtebogatan ner och ramlade på helrätta kavajkoftan från Dagmar, den som stod på höstlistan. Bara sådär. Killen på StockholmStandard lyckades också få mig förtjust i Hope's The blazer (tror jag den hette), så nu väntar jag på en i rätt storlek - hoppas jag. Sedan en effektiv sväng till Monki på Sergelgatan för att försöka få tag i Ida-spetstoppen i två ex, en till mig och en till Anna. De tio de hade imorse var slut. I brist på toppar köpte jag spetsleggingsen.
Avslutade kvällen på Vassa eggen med allvarliga samtal i trevligt sällskap medan Made by Noemis kreationer svischade förbi.
Och alltihop gjorde jag i mina masai-dojjor, utan att skämmas det minsta! (Börjar bli gammal...)

Fint smyckeskrin?

Slightly off topic, men var hittar man ett fint smyckeskrin som håller i längden. Inte prinsessor och snurrande ballerinor. Gärna i trä.

Update Jamen kolla på det här supersnygga och coola, som Malin Lundmark gjort!


Update 2 Ytterligare några mer eller mindre traditionella, men i alla fall utan prinsessor:
Vit pigittare

onsdag 3 september 2008

Genast händer det!

Brukar hävda att det inte funkar att ha skor stående för ombyte på jobbet, för man behöver dem ju hemma. Och särskilt inte om man har två arbetsplatser som jag.
Igår tog dit mina favvoträskor - imorgon behöver jag dem på (efter) andra jobbet!
Vem kan ta med mina träskor från Huddinge till Solna under morgondagen?

Mel G meets Masai

Idag kände jag mig som Melanie Griffith i Working girl. Sekreterarkjol och gympadojjor (MBTs) på väg till jobbet. Borde haft pumps på plats.

tisdag 2 september 2008

Inga bara ben

Idag: strumpbyxor. Jag gillar alltid när man äntligen kan ha strumpbyxor igen.