lördag 24 oktober 2009

Speedshoppat

Idag köpte jag en kjol på fem minuter blankt. Från klädstången, via provrummet till kassan. En grå, kostymrutig, glencheck tror jag det heter. Billigt kan man ju köpa snabbt. 199 kr på H&M.

onsdag 14 oktober 2009

Sverka

Just nu i barnprogrammet REA används ordet sverka som att alla vet vad det betyder, och jag vet ju att vi var med och spred det i modebloggens barndom. Googlade igen, och nuförtiden finns sajten sverka.se.

Såhär skrev Anna 26 november 2005:

Sverka - ett nyord!

Jag googlade Sverka och hittade artikeln från Diego även på nätet, samt ett inlägg av mig, och lite personer som kallas Sverka. Alltså kan man anta att det är oss Jennie menar när hon skriver att ordet Sverka "Sågs först: I svenska modebloggar av hobbyfashionistas" (att det var Jennie som skrev artikeln om oss i DV stärker teorin - kanske du tom läser och kan bekräfta/dementera Jennie ;)


Men - credden för detta fantastiska verb som tom gladde Sverker Olofsson skall tillfalla den som har myntat det - nämligen Sessan. Grattis - du har myntat ett ord!


Tack för tipset Malin!


Postat av Anna kl. 21:21:46 |

Klart att jag läser och kan bekräfta! :) Eftersom jag var osäker på vem som var först lät jag det vara så där odefinierat. Schysst att få veta ursprunget!

Postad av: Jennie den 27 november, 2005, kl. 16:16:26





Signatur

Det pratas om signaturdofter och signaturplagg. Jag har signaturfrisyr. Knut - som det anstår en bibliotekarie ;-)

tisdag 13 oktober 2009

Försvunna skor

Farao, jag hade kommit på att jag skulle lufta mina Clark's promenadskor (överst till höger) som är lite osköna på mina fotknölar och därför har blivit stående, på den där jobbövernattningen när man inte kommer att ta särskilt många steg. Jag har tänkt att jag ska sälja dem, och jag har tänkt ge dem till mamma, emn gjort varken eller. Bara slarvat bort dem verkar det som. Farao, som sagt.

måndag 12 oktober 2009

Packa mammas kappsäck

På onsdag måste jag dubbelpacka. Först för en jobbkonferens, där man ska sitta ganska stilla och tänka stora tankar i två dagar, och vara lite piffig på kvällen mitt emellan.
För att sedan åka dirket till en helg hos föräldrarna i Värmland. Mer praktiskt, mindre piffigt då kanske. Eller också tvärt om: packa det piffiga, det praktiska kan jag alltid låna av mamma.
Än så länge vet jag inte vad det ska bli, men det lutar åt nåt svart (surprise!) och några stövlar.

söndag 4 oktober 2009

Nähä, nä

Väskan var inget vidare, såg mycket billigare ut än sina 1895 kr. Och stövletterna finns inte i min randning. Billigt, men lite tråkigt.

torsdag 1 oktober 2009

Strikttorsdag

Ledningsgruppsmöte - då blir det knytblus, haha! Ja, nästan.