torsdag 17 december 2009

Cityjäntan

Ur Elle nr 1, 2010: Cityjäntan. Kombotrend där träskor möter finskrädderi. Det är jag!

Brunett-bimbo

Jag har fått så långt hår, så jag har aldrig haft såhär lång ens när jag var liten. Det är så långt att jag trasslar in mig när jag sover. Och när jag har det utsläppt eller i låg hästsvans så blir det tovigt i nacken under dagen. Jag har funderat i månader på hur folk med långt hår gör? Hur undviker de den där tovan? Plötsligt kom jag på det - kammar sig en eller flera gånger under dagen!

tisdag 15 december 2009

Mina var pistagegröna

Mina första pumps var pistagegröna i mjukt skinn, nästan nubuck. Carola-pumps kallade jag modellen. Ganska spetsiga och med smal, lite svängd klack.
Första kyssen kan jag inte lokalisera i reptilhjärnan...

tisdag 1 december 2009

24e

Aningen sent börjar julaftonsutstyrseln ta form (i huvudet). Det lutar åt den draperade Orvingkjolen kompat med juvelfärger som blått, grönt och turkos. Hoppas kunna/vilja ha min sammetsjacka från pappas 50-årsfest. Det var ju ett tag sedan... Och så blå strumpor och nåt turkos under jackan. Kan det bli nåt?
Skor då? Kanske de turkosa kilklacksen från H&M. Supersomriga men funkar som inneskor på vintern. Fast då kanske det blir turkos ben och blå topp istället.