torsdag 25 november 2010

Ordnung!

Att döma av namnet på den här bloggen ska det handla om garderoben. I mitt fall är den tom sedan två veckor tillbaka - alla kläderna är utanför på grund av skadedjurssanering. I helgen ska de in igen. Utom de kläderna som aldrig mer får komma in. Lite rensning alltså.
Så. Nu har jag lovat publikt.

måndag 22 november 2010

Polo + pynt

Jag har alltid gillat polo, men har svårt att kombinera dem med halsband på nåt coolt sätt. Men ett kort och maffigt kan bli snyggt - kolla här.

torsdag 18 november 2010

Tillfällig ändring

För ikväll byter jag stilikon. Från Häxan Surtant till Modesty Blaise.

onsdag 10 november 2010

Fabriksnya sulor

Ponera att man har ett par sprillans nya och jättefina och dyra skor som enligt beskrvningen verkar ha lädersula. Ska man då sula om dem innan man tar ut dem på en första promenad? Även om man tänker bort det aktuella slasket. Och fråga två: Varför görs det skor med lädersula? För vilket klimat?

tisdag 9 november 2010

Style by Linda K


2010-11-05
Originally uploaded by Mel E
Såhär blev det med koftan, tajts och ordentliga stövlar. Cleant och svart. Tackar som frågar!

tisdag 2 november 2010

Chunky

"...a big chunky ring. Judith Bright’s jewelry..."

Judithbrightring

Akvamarin är ju en favorit men Smoky Quartz skulle vara toppsnygg också.

[Källa: http://luprocks.typepad.com/luprocks_gossip/2008/01/bragging-rights.html]

Ett tips till Gudrun

Jag undrar varför inte Gudrun Sjödén gör barnkläder. Många skulle gilla hennes basic-mönster och unisexfärger utan nallar och annat, gärna i ekologiska material förstås. Och genom mammorna skulle de få kontinuerlig tillströmning av yngre kunder.
Tror jag alltså.

Punk eller block är frågan


Snygga skor
Originally uploaded by Mel E
Om det inte blir en punkig skotskrutig jul, så kanske det blir en blockrandig jul i svart och brons. Tyvärr är dessa skor inte realistiska varken på mina fötter eller på min jul, med sköra barn på golven. Men randigheten och färgerna är supersnygga. Helt i linje med Högskolan i Borås profilprodukter. Är det för att den ligger i textilbältet och har värsta modetentaklerna?