torsdag 17 december 2009

Brunett-bimbo

Jag har fått så långt hår, så jag har aldrig haft såhär lång ens när jag var liten. Det är så långt att jag trasslar in mig när jag sover. Och när jag har det utsläppt eller i låg hästsvans så blir det tovigt i nacken under dagen. Jag har funderat i månader på hur folk med långt hår gör? Hur undviker de den där tovan? Plötsligt kom jag på det - kammar sig en eller flera gånger under dagen!

5 kommentarer:

Översättarhelena sa...

Stämmer! Men det nästan viktigaste för att långt hår inte ska bli slitet är att aldrig sova med utslaget hår! Fläta eller lös hästsvans är det som gäller nattetid.

Malin sa...

Eller kanske nattmössa. Har läst att lockhåriga kör med nattmössa av siden! Där hamnar jag dock aldrig med mitt spikraka.

Gunillas J.ord sa...

jag kan absolut inte sova med utslaget hår. Får absolut panik. varmt och trassligt. Lös knut mitt på huvudet är det bästa för nattsömnen tycker jag. som också har fått jättelångt hår. men slitet. Jätteslitet.

Linda K sa...

ja nu får du allt visa bild! på det långa håret :)

Petra sa...

Eller ja underviker fina låga hästsvanar och tråcklar ihop håret med en snodd längre upp. Sedan ger man upp och klipper sig - eller som min frisör sa - Petra nu har du äntlgien skaffat dig en frisyr.