torsdag 6 augusti 2009

Den där tjejmilen

Förutom själva springandet funderar jag på två saker - vad ska man ha på sig och vad ska man äta (innan)? Tänk om det regnaR, då kan jag ju inte springa i gamla bomullskläder, jag behöver något microfibrigt känns det som. Och så pasta dagen innan, eller hur gör man?

Nästa sommar är Pyttan tillräckligt stor för att springa Lilla Tjejmilen.
- Då ska jag springa Stora Killmilen! kontrar lillebror.

6 kommentarer:

Hon som gick sa...

:-) för en mil behöver du nog inte ladda med pasta - bra springkläder är däremot viktigare. Även om det är varmt är det mycket mycket bättre än bomull.

Lycka till!

Minna sa...

Jag passade på att köpa lite billiga löparkläder nu i all slutrea på nätet. Jag satsade på Ellos för de har ofta rabattcheckar man kan utnjyttja!

Gunillas J.ord sa...

i samband med att man hämtar nummerlappen brukar man kunna köpa bra löparkläder till bra priser. Det hade jag satsat på. Och ja, en funktionsthsirt eller linne måste man nästan ha. För det gör verkligen skillnad ;)

när det gäller mat skulle jag säga, gärna pasta dagen innan (bra för psyket om inte annat) och ungefär som vanligt innan, så man inte överladdar och får problem med magen längs vägen...
Gunilla

Unknown sa...

ät INTE för mycket innan! senast jag sprang tjejmilen hetsåt jag äggmackor för jag var rädd att jag skulle bli hungrig under loppet. sen hade jag ont i magen när jag sprang istället. ät en bastant frukost och nån banan innan du springer. lycka till!

Petra sa...

En mil går i ett huj! Bra byxor som inte hasar ner, sköna skor och en tunn topp och du är redo. Kommer regnet så bär med dig att det bara är en mil..heja malin heja malin

Malin sa...

Tack för råden. Jag ska skaffa moderna kläder och äta lagom mycket. (Sprang 8,5 km idag.)