söndag 16 augusti 2009

Getting ready

Idag har jag köpt löparbrallor som håller sig torrare in regn och svett, än mina gamla avklippta jazzbrallor. Nothing fancy. 180 spänn.

2 kommentarer:

Mettan sa...

Hei, ser et sted i bloggen din at du har kjøpt en "Abbey Road" fra Lucky Brand. Synes de er så fine, er du fornøyd med din? Stemmer det også at du har Acne Pistol boots på noen av outfit-bildene dine? Synes de er så kule men siden jeg er 179 høy synes jeg kanskje de blir litt høye. Har skjønt at du også er ganske høy, har du noen tips til å overvinnne det å ikke ville bruke høye sko?

Malin sa...

Mettan: Jag är väldigt nöjd med min Anney Road, har nog haft den mest varje dag i ett år, både på äventyr i Indien och på bröllop. Och däremellan varje dag till jobbet.
Acne Pistolerna älskar jag, som alla andra. De är sköna och bekväma trots sin rätt höga klack.
Det där emd högklackat fast man är lång... jag är 1.80 och hade väldigt sällan högklackat tidigare. Dels blir jag så HIMLA lång jämfört med andra, dels är jag ganska dålig på att gå i högklackat. Nu är ju skomodet väldigt högklackat, och jag har börjat vänja sig. Man gör det liksom. Sen kan man lyssna på min pappa, som anser att det är bara vi långa som kan ha riktigt höga klackar med proportionerna i behåll. De korta får så oproportionerligt långa ben.
Lycka till!